Wat is een lan-party ?

Wat betekent 'LAN-party' ?

LAN staat voor „Local Area Network”. Elke deelnemer brengt een eigen computer of laptop mee. Wij voorzien voor elke deelnemer een beperkte plaats (110 cm) aan zijn tafel, samen met een stoel, een Gigabit netwerk-aansluiting en een stopcontact. Eens je geïnstalleerd bent, sluit je je computer aan op ons snelle netwerk (een helpdesk is ter jullie beschikking). Niet vergeten; je dient je eigen netwerk-kabel mee te brengen (UTP, ongeveer 10 meter lang). Als je geen netwerkkabel hebt, kun je er één aankopen bij de aanwezige shops.

Op deze manier zijn alle deelnemers met elkaar verbonden. Het netwerkmateriaal & de servers worden allemaal door onze crew onderhouden. Eens je PC is aangesloten op het netwerk, kan je spelletjes beginnen spelen tegen de andere deelnemers. Elke server op onze LAN is snel en lag bestaat bij ons niet.

We voorzien jullie ook van internet-toegang, maar indien nodig, zal de toegang gelimiteerd worden tot online gamen !

Catering :

Op het evenement heb je ten allen tijde de mogelijkheid tot het aankopen van drank en eten.

Parking :

Onze parkeer-gelegenheid is gratis. Bij aankomst op het evenement zal iemand van onze crew je aanwijzen waar je kunt parkeren. Om chaos te vermijden op de parking en bij de check-in, moet je zijn instructies nauwlettend volgen ! Het is ten allen tijde verboden met je wagen een nooduitgang te blokkeren. De toegang en de uitgang van de vluchtwegen moeten steeds toegankelijk zijn. Voor meer details, klik hier.

Nooduitgangen :

Nooduitgangen mogen enkel worden gebruikt in geval van nood ! Zolang er geen evacuatie is, dien je de zaal te betreden en te verlaten via de normale in- en uitgang.

Algemene voorzorgsmaatregelen :

Zoals bij elk publiek evenement of festival, is het ten zeerste aangeraden om goed op je waardevolle spullen te letten. Laat je PC's niet onbewaakt achter voor lange tijd. Ingeval jij en je mede-clanleden tegelijkertijd slapen, verberg dan zeker jullie GSM's, portefeuille, dure muizen, muis-pads en headsets. Indien je gebruik maakt van een laptop, is het veiliger om hem te verankeren aan de tafel.